• Nijverheidsstraat 4A, 2B, 1704 RA Heerhugowaard
  • 06 22288188

Autobedrijf Master Heerhugowaard is o.a. gespecialiseerd in inkoop en verkoop van auto’s. Met een snel wisselende voorraad bieden wij verschillende merken aan. Wij beschikken over een eigen werkplaats / apk keuringstation. Onze occasions worden daarom ook goed gecheckt voor ze de verkoop ingaan!

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw occasion te kopen. Wij hanteren geen afleverkosten.

Onderhoudsbeurt + gratis apk bij aflevering!

0622288188

Autobedrijf Master

Garage Master is een ervaren, bij de Totaal Service aangesloten en RDW-erkende autobedrijf waar betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop staan. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig zoals APK, banden, onderhoud, airco bijvullen.. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Garage Master een begrip in regio Heerhugowaard. Wij houden van een persoonlijke benadering zonder verrassingen achteraf. Bij ons kunt u gerust meekijken bij de werkzaamheden, zo houden wij alles transparant en overzichtelijk voor de klant.

Kortom een universeel garagebedrijf voor alle automerken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

  • Afspraak maken

    Wil je een afspraak snel & eenvoudig inplannen bij onze Garage Master in Heerhugowaard? Dan kun je dit eenvoudig zelf regelen.

  • Garage Master Heerhugowaard

    Services van hoge kwaliteit, daar staan wij achter. Bij Garage Master in Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden aan uw voertuig.

Auto Garage Master
Een begrip sinds 2010

Tevreden klanten
20 Jarige bestaan
8 Deskundige monteurs
× Hoe kunnen we je helpen?