• Nijverheidsstraat 4A, 2B, 1704 RA Heerhugowaard
  • 06 22288188

Automaatbak spoelen/flushen

Een automaat flushen van spoelen is een effectieve manier om veel problemen met de automatische versnellingsbak op lossen. Bij de dealer wordt veel gezegd dat de automaatbak is uitgerust met ‘long life olie’, waardoor de verversen van de olie niet nodig zijn. Echter, de fabrikant van deze olie geeft zelf aan dat de olie na 60.000-80.000 km zijn werking verliest. Het is dus zeker nodig om dit tijdig te verversen en/of bij te houden.

Bij Garage Master doen we dit snel, goed & vakkundig en tegen een scherp tarief! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Automaatbak Spoelen : (Al vanaf €170,00)

Eenvoudige en snelle online afspraken maken! Of neem contact met ons op 0622288188

Automaatbak flusen of spoelen in heerhugowaard

Garage Master

Garage master logo wit

Garage Master is een ervaren, bij de Totaal Service aangesloten en RDW-erkende autobedrijf waar betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop staan. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig zoals APK, banden, onderhoud, airco bijvullen.. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Garage Master een begrip in regio Heerhugowaard. Wij houden van een persoonlijke benadering zonder verrassingen achteraf. Bij ons kunt u gerust meekijken bij de werkzaamheden, zo houden wij alles transparant en overzichtelijk voor de klant.

Kortom een universeel garagebedrijf voor alle automerken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

  • Afspraak maken

    Wil je een afspraak snel & eenvoudig inplannen bij onze Garage Master in Heerhugowaard? Dan kun je dit eenvoudig zelf regelen.

  • Garage Master Heerhugowaard

    Services van hoge kwaliteit, daar staan wij achter. Bij Garage Master in Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden aan uw voertuig.

Auto Garage Master
Een begrip sinds 2010

Tevreden klanten
20 Jarige bestaan
8 Deskundige monteurs
× Hoe kunnen we je helpen?