• Nijverheidsstraat 4A, 2B, 1704 RA Heerhugowaard
  • 072 750 4238

Autobedrijf Master Heerhugowaard is o.a. gespecialiseerd in het inkoop & verkoop van auto’s. Ruim 20 jaar ervaring, inmiddels ook aangeslosten bij Autotrust, Autototaal en kunnen wij ook uw voertuig RDW keuring. Zo hebben  wij meestal wel een tweedehands auto die bij u past. Bekijk hieronder onze ruime aanbod van maar liefst 80+ voertuigen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion. Wij hanteren geen afleveringskosten of andere trucjes.

Auto wordt afgeleverd met een APK zodat u altijd verzekerd bent van een goed occassion.

072-7504238/0622288188

Garage Master

Garage master logo wit

Garage Master is een ervaren, bij de Totaal Service aangesloten en RDW-erkende autobedrijf waar betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop staan. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig zoals APK, banden, onderhoud, airco bijvullen.. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Garage Master een begrip in regio Heerhugowaard. Wij houden van een persoonlijke benadering zonder verrassingen achteraf. Bij ons kunt u gerust meekijken bij de werkzaamheden, zo houden wij alles transparant en overzichtelijk voor de klant.

Kortom een universeel garagebedrijf voor alle automerken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

  • Afspraak maken

    Wil je een afspraak snel & eenvoudig inplannen bij onze Garage Master in Heerhugowaard? Dan kun je dit eenvoudig zelf regelen.

  • Garage Master Heerhugowaard

    Services van hoge kwaliteit, daar staan wij achter. Bij Garage Master in Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden aan uw voertuig.

Auto Garage Master
Een begrip sinds 2010

Tevreden klanten
20 Jarige bestaan
8 Deskundige monteurs