• Nijverheidsstraat 4A, 2B, 1704 RA Heerhugowaard
  • 072 750 4238

Airco service in Heerhugowaard

Airco service van een auto is een geanvanceerde techniek. Het stellen van een juiste diagnose aan een airco systeem is bepalend voor de reparatiekosten. Storingen welke zich kunnen voordoen danwel het voorkomen hiervan vraagt veel ervaring en kennis. Deze kennis en ervaring is in ons bedrijf aanwezig. Inmiddels 20 jaar houden wij ons bezig met deze techniek.

Hiernaast beschikken bij over de nieuwste testapparatuur en efficiente gereedschappen kunnen wij uw airconditioning zeer snel controleren of verhelpen indien reparatie hier nodig is.

Altijd de laagste prijzen van Nederland.. Airco vullen & reinigen voor maar € 59,99 (T.w.v. € 149,99).

Onze specialisatie ligt o.a in airco-service, airco onderhoud :

Elke airconditioning, jong of oud verliest per jaar zo’n 8 tot 10% van de zogenaamde airconditioning koelvloeistof. Dit dient te worden bijgevuld en of gecontroleerd te worden. In het geval dat uw airco hier een tekort aan heeft kan dit de compressor van de airco schade toebrengen en hoge reparatie met zich mee brengen. Het is daarom ook belangrijk zelfs als de airconditioning nog prima functioneert en dit regelmatig te controleren.

Bij Garage Master kunt u voor alle merken terecht voor o.a :

Airco onderhoud, airco reparatie, airco reiniging, airco vullen of laat uw airco volledig en GRATIS nakijken!

Eenvoudig en snel online afspraken maken.

Of neem contact met ons op 0727504238/ 0622288188

Garage Master

Garage master logo wit

Garage Master is een ervaren, bij de Totaal Service aangesloten en RDW-erkende autobedrijf waar betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop staan. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig zoals APK, banden, onderhoud, airco bijvullen.. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Garage Master een begrip in regio Heerhugowaard. Wij houden van een persoonlijke benadering zonder verrassingen achteraf. Bij ons kunt u gerust meekijken bij de werkzaamheden, zo houden wij alles transparant en overzichtelijk voor de klant.

Kortom een universeel garagebedrijf voor alle automerken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

  • Afspraak maken

    Wil je een afspraak snel & eenvoudig inplannen bij onze Garage Master in Heerhugowaard? Dan kun je dit eenvoudig zelf regelen.

  • Garage Master Heerhugowaard

    Services van hoge kwaliteit, daar staan wij achter. Bij Garage Master in Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden aan uw voertuig.

Auto Garage Master
Een begrip sinds 2010

Tevreden klanten
20 Jarige bestaan
8 Deskundige monteurs